Gå til innhold
  • 19. august 2018

Bruk QR-koden nedenfor til å skanne deg videre til Bærekraftsbiblioteket på nett, eller kom gjerne innom biblioteket for mer informasjon om bøkene, boklister, oppgaver og aktivitetsmateriale.

Nasjonal bibliotekdag arrangeres 1. september hvert år og årets tema er FNs bærekraftmål.
Her finner dere en oversikt over bøker med aktuell tematikk, og også noen omtaler av bøker, som kan lånes på biblioteket.  På Bærekraftsbiblioteket finner dere bøker for barn i alderen seks til tolv år. Vi på biblioteket kan hjelpe deg med å finne andre bøker og fortelle mer om Nasjonal bibliotekdag.

Biblioteket er en samfunnsinstitusjon som står for demokratiske verdier som retten til kunnskap og informasjon, ytringsfrihet og personlig integritet. Visste du at bibliotekenes samfunnsmandat og bibliotek som institusjon oppfyller nesten alle FNs bærekraftmål bare ved å gjøre jobben sin?

bærekraftsbiblioteket qr

Bruk QR-koden til å skanne deg videre til Bærekraftsbiblioteket på nett, eller kom innom biblioteket for mer informasjon om bøkene, boklister, oppgaver og aktivitetsmateriale.

qr kode fn bærekraftsbiblioteket